Hopp til innhold Hopp til søk Hopp til globalmeny

Næring og innovasjon

Sør-Trøndelag fylkeskommune arbeider for å sikre regionen gode miljøer og vilkår for næringsutvikling og nyskaping. Med regionen i fokus jobber vi som premissleverandør, pådriver, partner og nettverksbygger.

 

Les mer om satsingsområder og programmer i menyen til høyre.

 

Fylkeskommunens ansvar for området er lagt til Enhet for Regional utvikling med en egen faggruppe for næring og nyskaping. Oversikt over ansatte finner du her

 

Se informasjons-folder for Næring og nyskaping her (pdf).

 

Regionalt handlingsprogram for innovasjon og verdiskaping 2014 (PDF)

Innovasjon Norge er operatør for fylkeskommunens regionale utviklingsmidler når det gjelder støtte til enkeltbedrifter og gründere. For mer informasjon henvises det til www.innovasjonnorge.no  og for gründere vises det spesielt til nettadressene under:

http://www.innovasjonnorge.no/no/grunder/

https://www.altinn.no/no/Starte-og-drive-bedrift/

 

 

Nyheter

 • Logo ONSDet er Midt-norsk tyngde på ONS (Offshore Northern Seas) som går i i Stavanger 25. august –28. august. Med 35 utstillere og sentral plassering i hovedhallen, speiler den midtnorske ONS-deltakelsen regionens sterke posisjon i olje- og gassmiljøet.

  Les mer   21.08.2014
 • Logo Interreg Europe 2014 – 2020Interreg IVC skal fortsette under navnet Interreg Europe. Et utkast til handlingsprogram fram til 2020 er nå ut til høring over hele Europa. Høringen skal gå fram til 21. mars 2014 og norske aktører oppfordres til å engasjere seg. Under finner dere lenk til høringsdokumentet.

  Les mer   21.01.2014
 • informasjonsmøte, Foto: Torjus Kleiven Kandal27-28. november arrangerte Trøndelags Europakontor og de fem andre norske regionskontorene i Brussel, i samarbeid med Forskningsrådet, et todagers informasjonsseminar i Brussel om EUs nye programmer for perioden 2014-20. Av totalt 90 deltakere var 13 representanter fra trøndersk forvaltning, høgskoler og næringsliv.

  Les mer   12.12.2013
 • cupcakesDrømmeoppdraget er bryllup, sier Karoline Fæmundshytten og Tina Forselius som nylig åpnet sin butikk Essence Røros, i Bergstadens travleste handlegate. Les suksesshistorien fra en nyetablert bedrift som har fått god hjelp fra Rørosregionen Næringshage som fylkeskommunen støtter.

  Les mer   24.11.2013
 • open days logoUtslippsfrie kjøretøy, ledighet blant unge og folkehelse var blant temaene da norske regioner, byer og kommuner deltok under den ellevte utgaven av regionenes uke, Open Days i Brussel.

  Les mer   15.10.2013
Se flere nyheter i denne kategorien