Hopp til innhold Hopp til søk Hopp til globalmeny

Ung i Trøndelag.Foto: Therese Lee Hansen Vekst i Trøndelag.Foto: Elisabeth H. Sæther Muligheter i Trøndelag.Foto: Elisabeth H. Sæther Trådløse Trondheim.Foto: Therese Lee Hansen

Indisk lysfestival Diwali feires i Trondheim 1. november

dwaliBegynner du å savne lys i mørketida? Indian Students’ Forum (ISF) feirer lysfestivalen Diwali med et heldagsarrangement på Frimurerlogen. Dette er en unik mulighet til å oppleve en smak av India i Trondheim. Sør-Trøndelag fylkeskommune er en av samarbeidspartnere.

Les mer

Ønsker sterkere integrering av minoritetsspråklige

Henrik Kierulf (H) (Foto: Geir Wennberg)Nestleder i fylkets opplæringskomité Henrik Kierulf (H) ønsker at minoritetsspråklige elever som går på Enhet for voksenopplæring kan integreres i den ordinære skolen. Fylkesrådmannen bes om å utrede muligheter i samarbeid med Trondheim kommune.  Fylkesordfører Tore O. Sandvik (Ap) støtter forslaget.

Les mer

Skrinlegger fastlandsforbindelse til Storfosna

Torhild Aarbergsbotten (H) (Foto: Geir Wennberg)Fylkestinget vedtok torsdag å innstille ytterligere utredninger og analyser i ferjeavløsningsprosjektet Garten-Storfosna i Ørland kommune.

Les mer

 

Fylkesordfører Tore O. Sandvik (Foto: Siri Nordberg Malvik)

Tore O. Sandvik er fylkesordfører i Sør-Trøndelag. Han ble valgt første gang i 2003, og gjenvalgt i 2007 og 2011. Fylkesordføreren leder fylkeskommunens øverste organ, fylkestinget. Sandvik representerer Arbeiderpartiet.

Fylkesordførerens side og kalender.