Hopp til innhold Hopp til søk Hopp til globalmeny

Ung i Trøndelag.Foto: Therese Lee Hansen Vekst i Trøndelag.Foto: Elisabeth H. Sæther Muligheter i Trøndelag.Foto: Elisabeth H. Sæther Trådløse Trondheim.Foto: Therese Lee Hansen

90 % kommer inn på førsteønske

Illustrasjonsbilde. Elev i styrketrening.Inntaket til videregående skole viser at søkingen til yrkesforberedende utdanningsprogrammer øker med nesten fire prosentpoeng. Det er elektrofag, helse og oppvekstfag og byggfag som øker mest. De øvrige yrkesfagene er tilnærmet uendret. Studiespesialisering og musikk, dans og drama har mistet til sammen ca fire prosentpoeng av søkerne.

Les mer

Forbedrer mobildekningen langs fylkesveiene 705 og 715

Bildet viser prosjektleder i STFK, Pål M. Dahlø, sammen med prosjektleder i Relacom, Lars Erik Hestnes-Lande. Foto: Eistein Guldseth, REGUT

 Fylkeskommunen har inngått rammeavtaler med Sitecom og Relacom om infrastruktur til mobilnettet. I første omgang betyr dette bedre dekning langs FV 705 (Tydal-Brekken) over fjellet, samt langs FV 715 mellom Steinsdal og Osenfjellet. Rammeavtalene som er inngått skal sikre en mer forutsigbar og raskere utbygging av slike prosjekt de neste 2 årene.

Les mer

Veiprosjekt til 2 milliarder kutter reisetiden på Fosen

Det var stor stemning da fylkesordførerne i Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag åpnet fylkesvei 715 på Fosen tirsdag denne uka.  

Les mer

 

Fylkesordfører Tore O. Sandvik (Foto: Siri Nordberg Malvik)

Tore O. Sandvik er fylkesordfører i Sør-Trøndelag. Han ble valgt første gang i 2003, og gjenvalgt i 2007 og 2011. Fylkesordføreren leder fylkeskommunens øverste organ, fylkestinget. Sandvik representerer Arbeiderpartiet.

Fylkesordførerens side og kalender.

 

Kontaktinfo til inntak for videregående opplæring:
Tlf: 73 86 63 40 – åpningstid 10.00-14.00. Må påregnes noe ventetid.
Epost: inntak@stfk.no