Hopp til innhold Hopp til søk Hopp til globalmeny

Ung i Trøndelag.Foto: Therese Lee Hansen Vekst i Trøndelag.Foto: Elisabeth H. Sæther Muligheter i Trøndelag.Foto: Elisabeth H. Sæther Trådløse Trondheim.Foto: Therese Lee Hansen

Klart for ny samisk festival

Logo Sørsamisk kulturfestival Raasten rastah - Sørsamisk kulturfestival så dagens lys for første gang i 2002. Nå er det altså klart for en ny festival på Røros. Festivalen går denne gang av stabelen i tidsrommet 25. - 28. september.

Les mer

Velkommen til Kick-off samling for interreg Sverige Norge programmet – Nu kjör vi!

logo interregVed årsskiftet går startskuddet for Interreg Sverige-Norge 2014-2020, så nå gjelder det å være forberedt. Vær med å tjuvstart den nye programperioden og delta på kick off-samling den 28.-29. oktober på Stratos i Oslo.

Les mer

«Vi har bare flinke lærera vi!» - elev ved Thora Storm videregående skole

Illustrasjonsbilde være sammenFylkesmannen i Sør-Trøndelag har nominert Thora Storm videregående skole i Trondheim som kandidat til Dronning Sonjas skolepris 2014. Prisen går hvert år til en skole som har utmerket seg ved å praktisere likeverd og inkludering.

Les mer

 

Fylkesordfører Tore O. Sandvik (Foto: Siri Nordberg Malvik)

Tore O. Sandvik er fylkesordfører i Sør-Trøndelag. Han ble valgt første gang i 2003, og gjenvalgt i 2007 og 2011. Fylkesordføreren leder fylkeskommunens øverste organ, fylkestinget. Sandvik representerer Arbeiderpartiet.

Fylkesordførerens side og kalender.