Hopp til innhold Hopp til søk Hopp til globalmeny

Ung i Trøndelag.Foto: Therese Lee Hansen Vekst i Trøndelag.Foto: Elisabeth H. Sæther Muligheter i Trøndelag.Foto: Elisabeth H. Sæther Trådløse Trondheim.Foto: Therese Lee Hansen

Sør-Trøndelag får 26 millioner fra EU’s internasjonale utdanningsprogram Erasmus+

Feierlærling i utlandetEU’s nye utdanningsprogram for ungdom, Erasmus+, gir 16,6 millioner kroner til prosjekter i grunnskolen og videregående utdanning i Sør-Trøndelag. Og det med god dekning i media.

Les mer

Yrkes-NM 28. - 30. oktober: Høsten store eventyr i Trondheim

frisørDa går det fort mot Yrkes-NM, som i år går av stabelen samtidig som Opplæringsdagan. I oppkjøringen til arrangementet markerer Norges utøvere seg meget bra i Yrkes-EM.

Les mer

Satser på Midtnorden-samarbeid

 Kristin Eriksson Den 3. oktober ble det avholdt internseminar for politikere og administrativt ansatte som er involvert i samarbeidet i Midtnorden. Nytilsatt sekretariatsleder Kristin Eriksson var også invitert. Hun begynte i jobben bare få uker siden, og satte stor pris på å få være tilstede

Les mer

 

Fylkesordfører Tore O. Sandvik (Foto: Siri Nordberg Malvik)

Tore O. Sandvik er fylkesordfører i Sør-Trøndelag. Han ble valgt første gang i 2003, og gjenvalgt i 2007 og 2011. Fylkesordføreren leder fylkeskommunens øverste organ, fylkestinget. Sandvik representerer Arbeiderpartiet.

Fylkesordførerens side og kalender.