Hopp til innhold Hopp til søk Hopp til globalmeny

Ung i Trøndelag.Foto: Therese Lee Hansen Vekst i Trøndelag.Foto: Elisabeth H. Sæther Muligheter i Trøndelag.Foto: Elisabeth H. Sæther Trådløse Trondheim.Foto: Therese Lee Hansen

Komitémøter i Sør-Trøndelag fylkeskommune

26. og 27. november er det komitémøter i Sør-Trøndelag fylkeskommune. Her kan du laste ned program for møtene og se saksdokumentene.

Les mer

Meld deg på Trøndelagsmøtet 2015

Logo Trøndelagsrådet

Prestasjonskultur er tema for årets møte som avholdes på Rica Hell Hotel 12. og 13. januar. På programmet står både Arve Tellefsen og forskeren May-Britt Moser. Sistnevnte fikk Nobelprisen i medisin sammen med Edvard Moser og John O`Keefe i oktober.

Les mer

Interreg Sverige-Norge: Nytt program, nye muligheter!

interreg logoInterreg Sverige-Norge programmet er nå i gang og midler til første søknadsrunde lyses ut med første søknadsfrist 20. februar. Det nye 7-årige programmet (2014-2020) har tatt mål av seg til å være mer fokusert, målrettet og strategisk enn de foregående interregprogrammene.

Les mer

 

Fylkesordfører Tore O. Sandvik (Foto: Siri Nordberg Malvik)

Tore O. Sandvik er fylkesordfører i Sør-Trøndelag. Han ble valgt første gang i 2003, og gjenvalgt i 2007 og 2011. Fylkesordføreren leder fylkeskommunens øverste organ, fylkestinget. Sandvik representerer Arbeiderpartiet.

Fylkesordførerens side og kalender.